steroizisteroizi steroizi steroizi orali steroizi injectabili

Steroizi Anabolizanti de vanzare | Hormoni de crestere masa musculara | Slabire rapida!

Producători

Newsletter

Cautare AWB

Anapolon Balkan

Anapolon Balkan

Anapolon 50mg balkan cutie 60 pastile

More details


170,00 Lei tax incl.

balkan

915 items in stock

Substanta chimica activa: oximetolonn
Denumiri comerciale: Anadrol 50, Anadrolon 50, Anapolon 50, Anasteron, Androlic, Dinasten Oximetolon, Rinasteron.


Anapolon 50 este cel mai puternic si cel mai eficient steroid administrat pe cale orala. Dar este in acelasi timp si cel mai periculos. S-au inregistrat cresteri de 5-7 kg in decurs de 14 zile. In acest timp are loc marirea acumularii de apa in organism ceea ce duce la marirea volumului muschilor. Anapolonul nu asigura o crestere calitativa a muschilor, ci una cantitativa. Un avantaj consta in "ungerea incheieturilor" datorita acumularii de apa. Actiunea androgenica puternica a Anapolonului contribuie la refacerea rapida ceea ce indeparteaza perocolul de suprasolicitare.

Doza recomandata este de aproximativ 1-2 mg pentru 1 kg greutate. Acest lucru corespunde cu 50-200 mg pe zi. Se incepe de la o doza mica, de 50 mg pe zi si se creste treptat. Preferabil, doza de 50 mg se dubleaza dupa cateva zile, chiar o saptamana. Cei care cantaresc peste 100 Kg sau au facut progrese mari pot mari doza la 150 mg pe zi dar nu pentru foarte mult timp. Se recomanda ca administrarea sa nu depaseasca 6 saptamani.

Anapolonul este foarte toxic pentru ficat, primele simptome sunt ingalbenirea ochilor si a unghilor, pielea devenind si ea galbena. Anapolul este singurul steroid care poate provoaca cancer la ficat, dar asta in cazul abuzurilor.
De asemenea poate aparea ginecomastia, acnee puternica si caderi masive de par, dureri de cap, greturi, voma, dureri de stomac si diaree. Poate aparea sentiemntul de indispozitie generala.

Atunci cand se intrerupe administrarea, "crash"-ul va fii foarte puternic. Pentru inceput apa retinuta va fii eliminata astfel scanzad brusc greutatea. Dar asta este ceva de asteptat asa ca nu este un motiv de ingrijorare. Cel mai important este restaurarea productiei proprii de testosteron. Anapolonul o va inhiba repede, de aceea folosirea HCG si Nolvadexului este obligatorie dupa un ciclu cu acest steroid. Inainte de a iesii din ciclu multi opteaza pentru folosirea unui steroid mai usor precum Deca-durabolinul. Asta pentru a intarii masa musculara acumulata, ceea ce da rezultatele sperate de cele mai multe ori. Desi tot se v-a pierde putin din masa, este o metoda foarte buna de a iesii din ciclu cu rezultate foarte bune. Dar trebuie totusi folosite si medicamentele post-terapie, pentru ca Deca-durabolinul nu va restaura nivelele testosteronului.

Coş  

(gol)

Produse noi

Nici un produs nou